Shaping the future of animal health
Virbac Česká republika

Zásady ochrany osobních údajů

Úvod

Společnost Virbac může v průběhu své činnosti a v plném souladu s platnou legislativou zpracovávat vaše osobní údaje. Virbac se zavazuje chránit vaše osobní údaje. Tyto zásady ochrany osobních údajů, společně s podmínkami používání našich webových stránek a jakýmikoli dalšími v nich uvedenými dokumenty, stanoví typy osobních údajů, které shromažďujeme, jak tyto informace shromažďujeme a zpracováváme, s kým je sdílíme, v souvislosti se službami poskytujeme určitá práva a možnosti, které v tomto ohledu máte.

Tyto zásady ochrany osobních údajů vám poskytují informace o tom, jak společnost Virbac zpracovává vaše údaje

Tato politika ochrany osobních údajů, která je přístupná zejména na těchto webových stránkách, je pravidelně aktualizována, aby zohlednila, které legislativní a regulační změny a změny v organizaci Virbac nebo při zpracování, provádíme. Naše weby mohou obsahovat odkazy na webové stránky / obsah / služby třetích stran, které nevlastní ani nekontroluje Virbac . Společnost Virbac není odpovědná za to, jak tyto vlastnosti fungují nebo jak zacházejí s vašimi osobními údaji, proto vám doporučujeme, abyste si pozorně přečetli zásady ochrany osobních údajů a podmínky spojené s těmito vlastnostmi třetích stran.

Tyto zásady ochrany osobních údajů jsou doplněny:

- konkrétní informace o každém zpracování, které provádíme, na vašich osobních údajích, které vám budou poskytnuty co nejdříve, a v případě přímého shromažďování vašich údajů, v době shromažďování;         

- zásady používání souborů cookie , které jsou rovněž přístupné na tomto webu.         

Tyto zásady ochrany osobních údajů byly naposledy aktualizovány 6. listopadu 2018.

I- Kdo jsme?

Virbac, pokud působí jako správce údajů, je odpovědný za osobní údaje, které nám poskytnete.

Společnost Virbac zahrnuje společnost Virbac SA (francouzská společnost s registrovaným číslem 417350311) a její dceřiné / přidružené podniky (souhrnně označované jako „Virbac“ nebo „my“ nebo „naše“).

Informace o našich dceřiných společnostech najdete zde.

Pro účely příslušných zákonů o ochraně údajů (zejména Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679 (dále jen „GDPR“)) budou vaše údaje zpracovány přidruženým nebo dceřiným podnikem společnosti Virbac, kterému jste dali pokyn nebo který poskytuje služby s vámi nebo s vámi komunikujeme a každý takový subjekt je považován za nezávislého správce údajů o vašich osobních údajích. Tato politika ochrany osobních údajů se vztahuje na všechny tyto subjekty.

II - Jaké jsou naše závazky ?

Jsme odhodláni zajistit nejvyšší možnou úroveň ochrany osobních údajů o osobě, kterou jsme zpracovávat osobní údaje (dále jen „ subjekt údajů “), jakož i jakýchkoli dalších osobních údajů, které zpracovávají.

Zavazujeme se dodržovat předpisy vztahující se na veškeré zpracování osobních údajů, které provádíme. Proto se zavazujeme respektovat následující zásady:

- zpracováváme vaše osobní údaje zákonně, spravedlivě a transparentně;         

- shromažďujeme vaše osobní údaje pro konkrétní, výslovné a legitimní účely a nebudeme je zpracovávat způsobem, který je s těmito účely neslučitelný;         

- zajišťujeme, aby zpracovávané osobní údaje byly přiměřené, relevantní a omezené na to, co je nezbytné ve vztahu k účelům, pro které jsou zpracovávány;         

- vynakládáme maximální úsilí, abychom zajistili, že zpracovávané osobní údaje jsou přesné a v případě potřeby aktualizované. Přijmeme veškerá přiměřená opatření, abychom zajistili, že osobní údaje, které jsou nepřesné, s ohledem na účely, pro které jsou zpracovávány, budou bezodkladně vymazány nebo opraveny;         

- osobní údaje uchováváme ve formě, která umožňuje vaši identifikaci, ne déle, než je nezbytné pro účely, pro které jsou zpracovávány;         

- zpracováváme osobní údaje způsobem, který zajišťuje odpovídající zabezpečení osobních údajů.         

Tento závazek se odráží v následujících bodech:

- respektujeme vaše soukromí a vaše práva;         

- zajistíme, aby ochrana a bezpečnost osobních údajů byla v centru našeho zájmu;         

- zvážíme každou novou operaci zpracování s přihlédnutím k zásadám ochrany údajů, aby se dosáhlo soukromí již od návrhu;         

- nebudeme používat vaše osobní údaje pro účely, na které bychom vás neupozornili;         

- nepovažujeme vaše údaje za trvalé;         

- nebude sdílet nebo prodávat vaše data nad rámec toho, co je popsáno v této politice ochrany údajů;         

- zavázali jsme se zajistit a chránit vaše osobní údaje. Za tímto účelem pracujeme pouze s důvěryhodnými partnery;         

- respektujeme vaše práva jako subjektu údajů a jako osoby, a pokud je to možné, vynasnažíme se vyhovět vaší žádosti;         

- komerční sdělení vám zašleme, pouze pokud jste o to požádali, nebo pokud jde o nabídku podobných produktů nebo služeb, pokud jsme získali vaše elektronické kontaktní údaje v souladu se směrnicí 95/46 / ES. Své obchodní sdělení můžete kdykoli změnit a vznést proti němu námitku pomocí velmi jednoduchého procesu.         

III - Jaké jsou osobní údaje, které shromažďujeme?

Vezměte prosím na vědomí, že osobními údaji jsou veškeré informace týkající se identifikované nebo identifikovatelné fyzické osoby („subjektu údajů“), jako je e-mailová adresa, vaše jméno a příjmení, vaše IP adresa atd.

Vaše osobní údaje shromažďujeme prostřednictvím této webové stránky i jinými prostředky. V některých případech shromažďujeme vaše osobní údaje přímo od vás. V ostatních případech, vaše osobní údaje jsou předávány k nám třetí stranou.

Virbac zajistití, že pouze shromažďuje a zpracovává osobní údaje, které jsou nezbytně nutné pro účel, pro který jsou zpracovávány . O kategoriích osobních údajů, které zpracováváme, budete informováni co nejdříve, a to při každém zpracování vašich osobních údajů .

Osobní údaje, které shromažďujeme, jsou například :

- Identifikace a kontaktní údaje , jako je vaše jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo, občanský stav, IP adresa atd.         

- údaje o aplikaci , jako je váš životopis, diplomy, pracovní zkušenosti a dovednosti, například když se ucházíte o práci ve společnosti Virbac nebo v některé z jejích poboček;         

- váš obrázek , pokud jste z bezpečnostních důvodů natočeni jednou z našich bezpečnostních kamer instalovaných v blízkosti našich budov;         

- vaše vozidlo a registrační tabulky z bezpečnostních důvodů a pro účely řízení a kontrolu přístupu k Virbac místo s a ke zlepšení plynulosti dopravy ;         

- informace týkající se vašeho domácího mazlíčka , jako je například jeho anamnézy a vlastnictví, a informace o jeho životním stylu, zejména když provádíme mimo zpracování v souvislosti s vědeckým výzkumem;         

- obchodní informace , včetně informací poskytnutých v průběhu smluvního nebo klientského vztahu mezi vámi a vaší organizaci a Virbac nebo jinak dobrovolně za předpokladu, vy nebo vaši organizaci;         

- profesionální údaje , jako je váš titul a dovednosti, pro správu našich dodavatelů a poskytovatelů služeb ;         

- finanční a platební data , včetně svého bankovního účtu a další údaje nezbytné pro zpracování plateb a podvodům bojovat , včetně čísel kreditních / debetních karet, čísla bezpečnostních kódů a dalších souvisejících fakturačních údajů .         

 

Pokud nám poskytnete jakékoli osobní údaje týkající se jiných lidí, prohlašujete, že máte oprávnění tak činit a povolit nám používat tyto informace v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů.

IV - Pro jaké účely jsou vaše osobní údaje zpracovávány?

Tyto údaje zpracovatelské operace prováděné Virbac plnit explicitní, legitimní a rozhodný účel.

Vaše údaje jsou zpracovávány, aby vám sloužily. Vaše osobní údaje používáme například pro následující účely :

- provozovat naše podnikání ;         

- pro správu vědeckých studií , do kterých se rozhodnete zapojit své zvíře ;         

- v případě, pokud byste podat žádosti o zaměstnání, můžeme zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zvládnout svou žádost o zaměstnání ;         

- dodávat naše produkty a služby, které kupujete, a zpracovávat, dokončovat a plnit požadované transakce;         

- poskytovat zákaznické služby a odpovídat na vaše požadavky nebo dotazy a komunikovat s vámi;         

- na uspořádat hry soutěže, přičemž v takovém případě budeme muset zpracovat vaše osobní údaje, za účelem řízení své účasti na těchto her;         

- přizpůsobit naše marketingové a věrnostní programy a kampaně ;         

- poskytovat vám informační bulletiny, články, upozornění, oznámení, pozvánky a další informace o produktech, značkách a tématech týkajících se zdraví zvířat;         

- jestli jste jedním z našich dodavatelů nebo poskytovatelů služeb nebo zaměstnanec, můžeme zpracovávat vaše osobní údaje, pro řízení našich dodavatelů a poskytovatelů služeb v souladu se zákony a předpisy ;         

- pro účely řízení našeho vztahu s vámi, například, když jste vyhlídky nebo uživatel našich webových stránek , nebo můžeme také zpracovávat profil a využití data , včetně hesel společnosti Virbac webové stránky nebo heslem chráněných platforem či služby, vaše preference při přijímání marketingových informací od nás, vaše předvolby komunikace a informace o tom, jak používáte naše webové stránky, včetně služeb, které jste si prohlíželi nebo vyhledávali, doby odezvy stránky, chyby stahování, délku návštěv a informace o interakci se stránkou (například rolování, kliknutí a přejetí myší). Chcete-li se dozvědět více o našem používání souborů cookie nebo podobné technologie, přečtěte si naše zásady týkající se souborů cookies.        

Informace o jiných lidech: Pokud nám poskytnete informace o jakékoli jiné osobě než o sobě, například o vašich zaměstnancích, protistranách, vašich poradcích nebo vašich dodavatelích, musíte zajistit, aby rozuměli tomu, jak budou jejich informace použity, a že uvedli své povolení, abyste nám jej mohli sdělit a abyste nám a našim externím poskytovatelům služeb umožnili jej používat.

Účel zpracování vám bude sdělen od případu k případu, pro každé zpracování, které provádíme na vašich údajích.

V - Jak zajistíme zákonnost operací zpracování, které provádíme?

Vždy zajistíme, aby zpracování osobních údajů, že zpracování je založen na „zákonný základ“ (tj zpracování probíhá při plnění smlouvy, nebo budeme mít váš souhlas, atd.) . Mít zákonný základ znamená, že zpracování zůstává v souladu s přísnými požadavky GDPR, a je proto považováno za zákonné.

Vždy budeme zpracovávat vaše osobní údaje v souladu s těmito zákonnými základy.

- Když s námi uzavřete smlouvu a plnění této smlouvy vyžaduje, abychom zpracovali vaše osobní údaje, je naším zákonným základem plnění této smlouvy. Může tomu tak být například v případě, že si koupíte některý z našich produktů a potřebujeme zpracovat vaše osobní údaje za účelem správy rezervace, doručení a / nebo platby.         

- Pokud je zpracování nezbytné, aby bylo možné podniknout kroky, na vaši žádost, před uzavřením smlouvy, je naším zákonným základem pro toto zpracování provedení uvedených kroků. Jedná se například o případ, kdy podáte žádost o zaměstnání , což vyžaduje, abychom si přečetli vaše životopis, abychom mohli rozhodnout o vaší žádosti .         

- Pokud jste udělili souhlas se zpracováním vašich osobních údajů, pro jedno nebo více konkrétních účelů je naše zpracování odůvodněno vaším souhlasem. To může být případ, kdy zpracováváme vaše osobní údaje pro provádění všech vědeckých výzkumů. Když použijeme souhlas jako zákonný základ pro naše zpracování, můžete svůj souhlas kdykoli odvolat.         

- Je-li zpracování nezbytné pro účely oprávněných zájmů sledovaných námi nebo třetí stranou (s výjimkou případů, kdy jsou tyto zájmy potlačeny vašimi zájmy nebo základními právy a svobodami, které vyžadují ochranu vašich osobních údajů, zejména pokud jste dítě) ), naším zákonným základem jsou tyto oprávněné zájmy. Například zpracování vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu lze považovat za prováděné z důvodu oprávněného zájmu, i když v případě přímého marketingu může být podle okolností také nutné požádat o váš souhlas.         

- Vaše osobní údaje můžeme také zpracovávat v souladu s jakýmkoli jiným právním základem uvedeným v příslušných právních předpisech nebo předpisech. Další informace o tomto tématu naleznete v článku 6.1 GDPR, který uvádí všechny možné zákonné základy.         

Zákonný základ vám bude sdělen od případu k případu pro každé zpracování vašich údajů, které provádíme.

VI - Jak dlouho uchováváme vaše data?

Virbac bude uchovávat vaše osobní údaje pouze po dobu nezbytnou pro účely, pro které jsou zpracovávány  a v souladu s platnými právními předpisy. Doba uchovávání osobních údajů proto závisí na účelu každého zpracování.

K určení doby uchovávání vašich údajů používáme také následující kritéria:

- pokud používá cookies, určíme životnost cookies podle limitů stanovených vnitrostátním příslušným orgánem dohledu ( Například , ve Francii , 13 měsíců) ;         

- když uchováváme určité osobní údaje v pořádku za účelem splnění našich zákonných nebo regulační povinnosti, a aby nám umožnil uplatnit svá práva, máme zachovat svá data pro dobu uvedenou, pokud vůbec, v právním referenčního textu (například: promlčecí lhůta nebo zákonná doba uchovávání údajů).         

Dobu uchovávání vám zpřístupníme případ od případu.

VII - Kdo má přístup k vašim osobním údajům?

Oprávněné osoby pracující pro Virbac a v některých případech i její dceřiné společnosti mají přístup k vašim osobním údajům. Snažíme se zajistit, aby tyto skupiny lidí zůstaly co nejmenší a zachovat důvěrnost a bezpečnost vašich dat .

Ostatní třetí strany příjemců, jako jsou našimi důvěryhodnými poskytovateli služeb, kteří podporují naše podnikání, mohou také přijímat data, v závislosti na zpracování. K provádění operací za nás používáme důvěryhodné poskytovatele služeb .

V tomto ohledu poskytujeme našim důvěryhodným poskytovatelům služeb pouze informace, které potřebují k poskytování služby, a žádáme je, aby vaše osobní údaje nepoužívali k žádným jiným účelům. Vždy se snažíme zajistit, aby všichni tito důvěryhodní poskytovatelé služeb, se kterými spolupracujeme, udržovali důvěrnost a bezpečnost vašich dat. Také dbáme na to, že když náš vztah s důvěryhodným poskytovatelem služeb blíží ke svému konci , pak poskytovatel služeb odstraní svá data bez zpoždění.

Našich důvěryhodných poskytovatelů služeb vybíráme s velkou péčí a dbáme na to, aby poskytovali dostatečné záruky, zejména pokud jde o odborné znalosti, spolehlivost a zdroje, k provádění technických a organizačních opatření, která budou splňovat požadavky platné legislativy, včetně požadavků na bezpečnost zpracování. V tomto ohledu zajišťujeme, aby naši důvěryhodní poskytovatelé služeb zpracovávali osobní údaje pouze na základě našich dokumentovaných pokynů. Rovněž se ujistíme, že se jejich zaměstnanci zavázali k mlčenlivosti nebo že mají odpovídající zákonnou povinnost mlčenlivosti.

Může požádat naše důvěryhodné poskytovatele služeb poskytovat služby vyžadující zpracování vašich osobních údajů, jako například pro tyto účely:

- hostování našich webových stránek;         

- ukládání našich dat;         

- údržba našich zařízení / softwaru;         

- používání aplikací a nástrojů pro spolupráci poskytovaných našim zaměstnancům         

Při každém zpracování vašich osobních údajů vás budeme informovat o totožnosti nebo roli našich důvěryhodných poskytovatelů služeb .

Můžeme také být požádáni, abychom zveřejnili nebo sdíleli vaše osobní údaje, abychom splnili zákonnou povinnost, nebo abychom vynutili nebo uplatnili naše podmínky použití / prodeje nebo jakékoli jiné podmínky, které jste přijali; nebo k ochraně práv, bezpečnosti nebo majetku společnosti Virbac , jejích zákazníků nebo zaměstnanců.

Například můžeme také sdílet vaše informace s ostatními následovně

- donucovací orgány a naše regulační orgány nebo jiné příslušné orgány v souladu s právními požadavky nebo osvědčenými postupy;         

- Příslušné strany v případě nouze: zejména k ochraně zdraví a bezpečnosti našich klientů, zaměstnanců a organizací;         

- Vaše firma či organizace do obchodního vztahu loď k nám;         

- Screening poskytovatelé služeb: takže můžeme v souladu s právními závazky ve vztahu k prevenci a ochraně trestné činnosti (včetně bez omezení korupce a podobně) , proti praní peněz / výnosů z trestné činnosti, sankce screeningové a další požadované kontroly včetně těch, které se týkají whistleblowing upozornění podle článku 17 francouzského zákona č. 2016-1691 ze dne 9. prosince 2016, známá jako „zákon Sapin 2“;         

- Poskytovatelé reklamních sítí a analytických služeb pro podporu a zobrazování reklam na našich webových stránkách, v aplikacích a dalších nástrojích sociálních médií;         

- třetí strany v souvislosti s koupí či převodem některé z částí naší činnosti nebo v souvislosti s obchodním reorganizací;         

- Ostatní delegáti: kde se vaše jméno objeví v seznamu účastníků událostí, na kterých jste nám řekli, že se plánujete zúčastnit.         

VIII - Kde uchováváme vaše údaje?

Vaše data jsou uložena v Evropském hospodářském prostoru (EHP) společností Virbac , jejích dceřiných společností a jejích důvěryhodných poskytovatelů služeb. V závislosti na zpracování však mohou být vaše údaje přeneseny také v zemi mimo EHP našim důvěryhodným poskytovatelům služeb nebo dceřiným společnostem.

Při přenosu údajů mimo EHP zajišťujeme, že jsou údaje předávány zabezpečeným způsobem a v souladu s platnými právními předpisy. Pokud země, do které jsou údaje přenášeny, nemá ochranu srovnatelnou s ochranou EU , používáme „vhodná nebo vhodná ochranná opatření“.

Tato vhodná nebo vhodná ochranná opatření představují způsob, jak kompenzovat nedostatečnou ochranu údajů. Taková vhodná ochranná opatření mohou spočívat v používání závazných podnikových pravidel, standardních doložek o ochraně údajů přijatých Komisí, standardních doložek o ochraně údajů přijatých dozorovým úřadem nebo smluvních doložek schválených dozorovým úřadem.

Ve všech případech jde o uzavření smlouvy se subjektem, který přijímá vaše osobní údaje, aby bylo zajištěno dodržování požadavků na ochranu údajů a vašich práv jakožto subjektů údajů vhodných ke zpracování v Unii, včetně dostupnosti vymahatelných práv subjektu údajů a účinných opravných prostředků, včetně získání účinné správní nebo soudní nápravy a žádosti o náhradu škody, v Unii nebo ve třetí zemi. Týkají se zejména dodržování obecných zásad týkajících se zpracování osobních údajů, zásad ochrany údajů záměrně a standardně.

Při přenosu vašich osobních údajů subjektům se sídlem ve Spojených státech amerických můžeme také použít „štít soukromí“, což je mechanismus autocertifikace pro společnosti usazené ve Spojených státech, který byl uznán Evropskou komisí jako poskytovatel přiměřená úroveň ochrany osobních údajů předávaných evropským subjektem společnostem usazeným ve Spojených státech. Má se za to, že tento mechanismus poskytuje právní záruky pro takovéto předávání údajů.

V příslušných případech vás budeme případ od případu informovat o našem záměru předat osobní údaje do třetí země, o existenci či neexistenci rozhodnutí Komise o přiměřenosti a případně o odkazu na příslušná ochranná opatření a způsoby, jak získat jejich kopii nebo kde byly zpřístupněny.

IX - Jaká jsou vaše práva jako subjektu údajů a jak je můžete uplatnit?

Pokud to stanoví právní předpisy nebo nařízení o ochraně údajů, například když jsou vaše osobní údaje zpracovávány některým z našich přidružených společností EU nebo přidružených společností se sídlem v jiných jurisdikcích, kde platí obdobná pravidla, máte ve vztahu k vašim informacím určitá práva. Dostupnost těchto práv a způsoby, jak je můžete použít, jsou podrobněji popsány níže. Některá z těchto práv budou platit pouze za určitých okolností.

V závislosti na zpracování máte :

- právo získat od nás potvrzení, zda jsou nebo nejsou zpracovávány osobní údaje, které se vás týkají (právo na přístup). V takovém případě můžete získat přístup k osobním údajům a získat informace, jako je účel zpracování, kategorie dotčených osobních údajů atd .;         

- právo získat od nás opravu nepřesných osobních údajů, které se vás týkají (právo na opravu);         

- právo na vymazání vašich osobních údajů, pokud platí jeden z důvodů, který toto právo odůvodňuje (právo na výmaz);         

- právo na omezení zpracování, pokud existuje jeden z důvodů odůvodňujících toto právo (právo na omezení zpracování);         

- právo na získání vašich osobních údajů ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu a právo předat tyto údaje jinému správci, aniž by nám to bránilo (právo na přenositelnost údajů);         

- právo vznést námitku, což znamená, že nám můžete například zakázat používat vaše osobní údaje pro účely přímého marketingu;         

- právo definovat pokyny pro zpracování vašich osobních údajů po vaší smrti.         

O přímém marketingu: jak je uvedeno výše, máte právo vznést námitku a můžete se kdykoli odhlásit z přímého marketingu od nás. Na základě vašeho souhlasu („opt-in“) nebo oprávněného zájmu nebo smluvního základu můžeme použít informace, které nám poskytnete na našich webových stránkách, nebo jinými prostředky pro účely přímého marketingu k poskytování e-mailů, zpravodajů a dalších zpráv, abychom vás informovali o obchodní vývoj, tržní postřehy a naše služby včetně událostí, o kterých si myslíme, že by vás mohly zajímat. Chcete-li uplatnit své právo na opt-out od obdržení přímého marketingu , můžete změnit své marketingové preference na straně svých online účtů nastavení, klikněte na tlačítko „odhlásit“ odkaz je uveden na konci jakékoliv marketingové e-mailu, který vám zašleme, nebo kontaktní email gspartners@gspartners.cz

Pokud chcete některá z těchto práv uplatnit nebo o nich diskutovat, obraťte se na příslušnou kontaktní adresu subjektu uvedenou v těchto zásadách ochrany osobních údajů .

Abychom mohli váš požadavek uspokojivě vyřídit, budete muset svoji totožnost jakýmkoli způsobem odůvodnit. V případě pochybností z naší strany můžeme požadovat další informace, zejména zaslání kopie vaší občanské karty podepsané vámi.

Budeme se snažit uspokojivě reagovat na vaše požadavky. V každém případě vám odpovíme do jednoho měsíce, i když se naše doba odezvy může v závislosti na složitosti a počtu požadavků prodloužit o další dva měsíce.

Pokud z jakéhokoli důvodu, si uvědomíte, že naše odpověď není uspokojivá, budeme vás informovat, že můžete podat stížnost k orgánu dozoru v oblasti ochrany údajů, zejména v členském státě, z Evropské unie, kde jsou obvyklé bydliště, kde jsme jsou založeny , nebo tam, kde údajné porušení zákona o ochraně dat došlo . Ve Francii si můžete podat stížnost se na CNIL (Komise Nationale de l'informatique et des Libertés) .

X - Jaké informace vám poskytneme?

Pokaždé, když Virbac provede zpracování týkající se vašich osobních údajů, bude vás o tomto zpracování informovat tím, že vám poskytne:

- totožnost a kontaktní údaje správce (tj. subjektu, který určuje účely a prostředky zpracování vašich osobních údajů) a případně zástupce správce;         

- kontaktní údaje z našeho inspektora ochrany údajů ;         

- účely zpracování, pro které jsou osobní údaje určeny, jakož i právní základ zpracování;         

- případně legitimní zájmy sledované společností Virbac nebo třetí stranou;         

- případní příjemci nebo kategorie příjemců osobních údajů;         

- případně skutečnost, že společnost Virbac má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země nebo mezinárodní organizaci, a existence či neexistence rozhodnutí Komise o přiměřenosti , nebo případně odkaz na vhodné nebo vhodné záruky a prostředky, kterými získat jejich kopii nebo místo, kde byly zpřístupněny.         

- období, po které budou osobní údaje uloženy, nebo pokud to není možné, kritéria použitá k určení tohoto období;         

- existenci práva požadovat od společnosti Virbac přístup k osobním údajům a jejich opravu nebo výmaz nebo omezení zpracování, které se vás týkají , nebo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost údajů;         

- případně existence práva kdykoli odvolat souhlas, aniž by byla ovlivněna zákonnost zpracování založeného na souhlasu před jeho odvoláním;         

- právo podat stížnost u dozorového úřadu;         

- zda je poskytnutí osobních údajů zákonným nebo smluvním požadavkem nebo požadavkem nezbytným k uzavření smlouvy, jakož i to, zda jste povinni osobní údaje poskytnout, a možné důsledky neposkytnutí těchto údajů;         

- existence automatizovaného rozhodování, včetně profilování, a přinejmenším v těchto případech smysluplné informace o použité logice, jakož i význam a předpokládané důsledky takového zpracování pro vás ;         

- pokud údaje nebyly získány přímo od vás, kategorie dotčených osobních údajů, zdroj, z něhož osobní údaje pocházejí, a případně, zda šly z veřejně přístupných zdrojů.         

Tyto informace vám budou zpřístupněny co nejdříve, a v případě přímého sběru vašich údajů, v době sběru .

XI - Jak se zachází se zabezpečením?

Virbac přikládá velký význam ochraně svých osobních údajů, a také to veškerá přiměřená opatření k tomuto účelu. Totéž požadujeme od našich partnerů, kteří za nás spravují vaše údaje.

Neustále se snažíme chránit vaše osobní údaje. Po obdržení vašich údajů používáme přísné postupy a bezpečnostní opatření (technická i organizační), abychom zabránili neoprávněnému přístupu. Protože přenos dat přes internet není zcela bezpečný, nemůžeme zaručit bezpečnost vašich dat, která jsou přenášena na náš web. Jakýkoli přenos je tedy na vaše vlastní riziko.

XII - Cookies

Používáme cookies, které identifikují váš prohlížeč. Shromažďují a ukládají informace, když navštívíte náš web, o tom, jak je používáte, pomocí kterého je možné zaznamenávat vaše používání webu, a také vám poskytnou lepší služby a zkušenosti při procházení a analýze.

Osobní údaje, které shromažďujeme prostřednictvím těchto technologií, budou také použity ke správě vaší relace.

Jak je uvedeno v části V těchto zásad ochrany osobních údajů , určujeme životnost souborů cookie podle limitů stanovených příslušným vnitrostátním dozorovým úřadem (například ve Francii, 13 měsíců).

Další informace o souborech cookies a o tom, jak je používáme, najdete v našich: Zásady používání souborů cookies.

XIII - Odkazy na webové stránky třetích stran

Naše webové stránky, zpravodaje, e-mailové aktualizace a další komunikace mohou čas od času obsahovat odkazy na webové stránky třetích stran a z nich. Osobní údaje, které poskytujete prostřednictvím těchto webových stránek, nepodléhají těmto zásadám ochrany osobních údajů a zpracování vašich osobních údajů těmito webovými stránkami není naší odpovědností. 

Pokud kliknete na odkaz na jiné webové stránky, vezměte prosím na vědomí, že tyto webové stránky mají vlastní oznámení o ochraně osobních údajů, která stanoví, jak jsou vaše informace shromažďovány a zpracovávány při návštěvě těchto stránek.

XIV- Děti

Vědomě neshromažďujeme informace od dětí nebo jiných osob mladších 16 let. Pokud je vám méně než 16 let, nesmíte nám předávat žádné osobní údaje, s výjimkou zvláštního školení nebo bezpečnostního přístupu s konkrétním písemným rodičovským oprávněním . 

XV - Změny těchto zásad ochrany osobních údajů

Tyto zásady ochrany osobních údajů mohou být čas od času změněny. 

Pokud v těchto zásadách ochrany osobních údajů změníme cokoli důležitého (informace, které shromažďujeme, jak je používáme nebo proč), zvýrazníme tyto změny v horní části oznámení a poskytneme k nim prominentní odkaz na přiměřenou dobu po změna.

Poslední aktualizace: 27.1.2019.

DJ / DD / GDPR-2018115